Benefietconcert 2011

Benefietconcert 3 april 2011

Op 3 April jl. is er een Benefietconcert georganiseerd voor de stichting Tafhadali. Mirjam Zweerts uit Oisterwijk nam het initiatief. Zij is de partner van Bart Zweerts de penningmeester van de stichting en zij is tevens dirigent van twee van de drie koren die die middag het concert gaven.

De deelnemende koren waren:

  • Gemengd koor Best o.l.v. Mirjam Zweerts
  • Con Fervore uit Boxtel o.l.v. Mirjam Zweerts
  • Oirschots Gemengd koor o.l.v. Maarten Koelink

In de aula van het Baanderherencollege in Boxtel kon men vanaf 14.00 uur komen luisteren. Het werd een prachtige muzikale middag, waar we konden luisteren naar werken van o.a. Mozart en Andrew Lloyd Webber, maar ook traditionele ZULU muziek werd ten gehore gebracht, zodat de middag nog een Afrikaans tintje kreeg.

De entree bedroeg slechts € 5,– , maar door alle extra’s zoals de koffie en drank die deze middag werden verkocht, werd er een totaal bedrag van ruim € 1300,– bij elkaar gebracht. Een geweldige opsteker voor de stichting. De opbrengst zal met name besteed worden voor schoolgeld voor de armste kinderen in Mwanza.

Er is hiermee veel goed werk verricht door zowel de koren als vrijwilligers die deze middag tot een groot succes maakten.

HARTELIJK DANK!!!!

’s-Hertogenbosch, Juni 2011